W co teraz gracie ?
+5
Qadi
Myr
Bajur
Kenpachi
Marian
9 posters
Strona 1 z 1
W co teraz gracie ?
Jak w temacie, w co w tej chwili gracie ?
Ja cierpie na brak ciekawych gier, coraz więcej mnie nudzi w sumie i mój jedyny kontakt za grami to patrzenie na recenzje gier na Nintendo 3DS któremu kibicuje i mam zamiar sobie sprawić, jak nadejdą lepsze czasy ;p.
Ja cierpie na brak ciekawych gier, coraz więcej mnie nudzi w sumie i mój jedyny kontakt za grami to patrzenie na recenzje gier na Nintendo 3DS któremu kibicuje i mam zamiar sobie sprawić, jak nadejdą lepsze czasy ;p.
Re: W co teraz gracie ?
Zabrałem się, w końcu, za Neverwinter Nights 2. Polecam Ci, jeśli interesują Cię MMO, League of Legends ;].
Kenpachi- Liczba postów : 41
Data rejestracji : 15/04/2011
Hmm ja mam straszną rzecz, zaczynam gry i ich nie kończę. Ostatnio odgrzebuje starocie i zacząłem grać w Chrono Trigger na SNESa.
Bajur- Liczba postów : 30
Data rejestracji : 17/04/2011
Bajur, mam tę samą przypadłość, jak znajdę na to dobry lek to Ci powiem No i jakby nie patrzeć, nie tylko z Tobą mam coś wspólnego, bo jestem wielką fanką NvN 1 i 2 i są to chyba jedyne gry, które mam tylko i wyłącznie oryginalne - i podstawki i dodatki Ale i tak żadnej z kampanii czy czegoś nie skończyłam, tak jakoś wyszło, co nie znaczy absolutnie, że gra jest zła ;p Jedno, co udało mi się skończyć to chyba Jade Empire, ale paskudztwo jest tak zrobione, że nie da się nie zauważyć jak nas wodzą twórcy przez całą grę na zasadzie "po nitce do kłębka" Gdyby nie to, byłaby nawet godna polecenia
A z zajebiaszczo ciekawych gier na PS2 - Persona 3 <3 i do tego w mangowych klimatach tak jakby ;> No i na pc Portal, ale to już klasyk ;]
A z zajebiaszczo ciekawych gier na PS2 - Persona 3 <3 i do tego w mangowych klimatach tak jakby ;> No i na pc Portal, ale to już klasyk ;]
Także polecam LoL'a
Kenpachi? Na jakim grasz serwie? US czy EU?
Kenpachi? Na jakim grasz serwie? US czy EU?
Qadi- Liczba postów : 20
Data rejestracji : 25/04/2011
EU. Nick Filipios, jakby co.
https://www.youtube.com/watch?v=8oR8lCQ6C_k&feature=related
Boże, kocham ją <3
Załatwcie mi też okaryne
Zelda swoją drogą mega seria, nie moge się doczekać wyjścia na 3DSa TLOZ: Ocarina of time. Jeżeli nie spieprzą tego remake to trza bedzie się zaopatrzyć w konsole ;p
Boże, kocham ją <3
Załatwcie mi też okaryne
Zelda swoją drogą mega seria, nie moge się doczekać wyjścia na 3DSa TLOZ: Ocarina of time. Jeżeli nie spieprzą tego remake to trza bedzie się zaopatrzyć w konsole ;p
grałem ostatnio w taką ciekawą grę... Black and White. Jest świetna.
Marq- Liczba postów : 32
Data rejestracji : 18/04/2011
Gra z przed miliona lat ... ale zacna jak na swoje czasy... gralem w obie części ;]
Qadi- Liczba postów : 20
Data rejestracji : 25/04/2011
Świątynia wody do zrobienia w TLOZ: Ocarina of Time Master Quest. Aż na dzisiaj skończylem gre i jutro podejde do tego z dystansem. Przeszedłem już to w zwykłej Okarynie. Dla niezorientowanych
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Water%20Temple
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Water%20Temple
Bioshock i Elder Scrolls IV: Oblivion na pożyczonym od kumpla X'ie 360 (plus wszelkie inne gierki co miał na dysku z XBLA)
Na kompie to Borderlands (szczególnie polecam tym, którzy lubią specyficzny humor i klimacik Fallout'a).
Na kompie to Borderlands (szczególnie polecam tym, którzy lubią specyficzny humor i klimacik Fallout'a).
Mmm... Bodrerlands graliśmy w to we 4. Ale szybko przestaliśmy (powody bliżej nieznane).
Jak to nieznane? Ciągnęło nas do LoL'a.
Już wtedy? myślałem że trochę pózniej. Ps. właśnie przeszedłem assasins cred 2 brotherhood. Polecam fanom kretyńskich zakończeń i totalnej abstrakcji od świata rzeczywistego.
Re:
Co do borderlands to gra świetna i ta komiksowa grafika buduje fajny klimat. Ja akurat miałem pecha bo kiedy chciałem grać okazało się, że typowie z klasy już w to grali i nie miałem już z kim. Jak grałem sam to fajnie nakurwiało się hunterem.
Obecnie dalej cisnę w WoWa, CoD4 i od czasu do czasu inne gry najczęściej na emulatorach.
Obecnie dalej cisnę w WoWa, CoD4 i od czasu do czasu inne gry najczęściej na emulatorach.
Battleforge - fajna giera przez internet, połączenie rts-a z karcianką, są również elementy rpg. Gra jest darmowa, są oczywiście możliwości kupienia kart by być zajebistym, ale to, co firma EA jest łąskawa nam dać za free całkowicie wystarcza, jak na początek ;D
WoW - czasem grywam, ostatnio rzadko ;/
Warhammer 40.000, Dawn of War - ciekawa gra, można czas przyjemnie spędzić ;]
Saper - ostatnio przechodzę na ekspercie, ale bardzo często są sytuacje, gdzie liczy się ledynie fart, to jest wkurzające... ;/
WoW - czasem grywam, ostatnio rzadko ;/
Warhammer 40.000, Dawn of War - ciekawa gra, można czas przyjemnie spędzić ;]
Saper - ostatnio przechodzę na ekspercie, ale bardzo często są sytuacje, gdzie liczy się ledynie fart, to jest wkurzające... ;/
Slonce- Liczba postów : 28
WORLD OF WARCRAFT !
W ogóle, maniacze ostatnio na przemian w WoWa i w Warcrafta 3.
FOR THE HORDE !
W ogóle, maniacze ostatnio na przemian w WoWa i w Warcrafta 3.
FOR THE HORDE !
W końcu wyszedł Battlefield 3. Wszystko fajnie póki nie siada mi karta i nie łapie temperatury 80 stopni. Obecnie męczę jeszcze Mount & Blade: Warband i Mass Effect. No i WoW oczywiste.
Ostatnio zmieniony przez Bajur dnia Pią Lis 04, 2011 7:19 pm, w całości zmieniany 1 raz
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: