Karcianki- w co gracie, co polecacie?
4 posters
Strona 1 z 1
Karcianki- w co gracie, co polecacie?
Grywam w Yu-gi-oh! (dla niektórych może to głupie, ale mi rozgrywka odpowiada), mam też karcianke Dragon Ball, choć nie miałem okazji naprawdę pograć. Jest jeszcze Dungeoneer, choć można go określić planszówko-karcianką.
Kenpachi- Liczba postów : 41
Data rejestracji : 15/04/2011
Re: Karcianki- w co gracie, co polecacie?
To ja polecam wszystkim Magic The Gathering. Chodź nie jest to tanie hobby na prawde wciaga. Jeśli ktoś chciałby pogadać coś więcej : nauka gry itp to pisać ;]
Qadi- Liczba postów : 20
Data rejestracji : 25/04/2011
Ja chce zacząć. Jak będzie jakieś spotkanie, to weź ze dwie talie, żebyśmy zagrali. Na 90% że się wciągnę, bo słyszałem, że zajebiaszcze.
Yu-Gi-Oh to najbardziej skomplikowana karcianka na świecie, posiada też największą ilość kombinacji... Również w to grywam .
Slonce- Liczba postów : 28
Data rejestracji : 17/04/2011
jak chujYu-Gi-Oh to najbardziej skomplikowana karcianka na świecie,
Też możemy kiedyś pograć. Muszę wypróbować structure deck Marika.
Może po prostu weź talię na spotkanie? Zresztą, moja to zlepek kart dość przypadkowych, porządną talię może ułożę, gdy pojadę do znajomego w Gdyni, także niezbyt wcześnie to nastąpi... ;/ Cóż, ale grać można, bo znowu najgorsza nie jest ;p
Wezmę, wezmę. Rozumiem, że jesteśmy umówieni
Najlepsza karcianka to i tak Pokemon CCG. Grałem kiedyś dzieckiem będąc całkiem porządnie, na GBC jest RPG z tego, świetny swoją drogą, teraz brat młodszy kupił sobie jakieś karty w Empiku, tj. dostał to odświeżyłem swój stary zajebisty deck i rozpieprzylem gowniarza HE HE
Dobra, pora to odświeżyć...
Od ostatnich postów wciągnęliśmy się w Warhammer: Inwazja. Jest to karcianka na podstawie świata Wojmłotka, pewnie to Was nie zdziwiło, ale wspomnieć trzeba. Typ gry to LCG, znacznie tańsza od MTG czy YGO, co wielce nam odpowiada. Mechanika gry jest dosyć prosta, gra przyjemna, środowisko zajebiste wręcz, pozostałe ośrodki to Wrocław i Gdańsk, tam przodują, ale Śląsk, Kraków, Wa-wa itp. również dobrze prosperują. U nas po małym kryzysie odbijamy się od dna, nie ma już problemu z 8 graczami na regularnych turniejach, ale szukamy nowych, by scena WH:I w Zielonej sięprężnie rozwijała. Oficjalna stronka to warhammer-inwazja.pl, a forum to whinvasion.pl Zachęcam wszystkich, jeżeli ktoś jest zainteresowany, mogę skombinować kilka talii i wyjaśnić mechanikę, naprawdę warto
Od ostatnich postów wciągnęliśmy się w Warhammer: Inwazja. Jest to karcianka na podstawie świata Wojmłotka, pewnie to Was nie zdziwiło, ale wspomnieć trzeba. Typ gry to LCG, znacznie tańsza od MTG czy YGO, co wielce nam odpowiada. Mechanika gry jest dosyć prosta, gra przyjemna, środowisko zajebiste wręcz, pozostałe ośrodki to Wrocław i Gdańsk, tam przodują, ale Śląsk, Kraków, Wa-wa itp. również dobrze prosperują. U nas po małym kryzysie odbijamy się od dna, nie ma już problemu z 8 graczami na regularnych turniejach, ale szukamy nowych, by scena WH:I w Zielonej sięprężnie rozwijała. Oficjalna stronka to warhammer-inwazja.pl, a forum to whinvasion.pl Zachęcam wszystkich, jeżeli ktoś jest zainteresowany, mogę skombinować kilka talii i wyjaśnić mechanikę, naprawdę warto
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: