Przywitaj się
+10
hiroike
riku
Bajur
Slonce
Kamidoni
Marian
Drub
Kenpachi
Myr
Marq
14 posters
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Przywitaj się
Ohayo ! ;]
emmm...co by tu napisać o sobie? xD Tak jak tutaj wszyscy interesuje się M&A . Podświadomie zaczęło się od Dragon Ball'a...by potem dopiero na sam koniec podstawówki odkryć inne pozycje jak Naruto, InuYasha itd... Manga doszło stosunkowo niedawno...czytam ją może od 1,5 roku. Słucham także visual kei ;] W szczególności takie zespoły jak : The Gazette, Exist trace, Sadie...itd itd.... xD Ostatnimi czasy zdarza mi się oglądać dużo dram azjatyckich...i japońskich i koreańskich i nawet czasem tajlandzkich ;] Oczywiście uwielbiam Japonię za całokształt. Nie należę do fanek Yaoi... Oj co tu dużo pisać.. !
Miłego
emmm...co by tu napisać o sobie? xD Tak jak tutaj wszyscy interesuje się M&A . Podświadomie zaczęło się od Dragon Ball'a...by potem dopiero na sam koniec podstawówki odkryć inne pozycje jak Naruto, InuYasha itd... Manga doszło stosunkowo niedawno...czytam ją może od 1,5 roku. Słucham także visual kei ;] W szczególności takie zespoły jak : The Gazette, Exist trace, Sadie...itd itd.... xD Ostatnimi czasy zdarza mi się oglądać dużo dram azjatyckich...i japońskich i koreańskich i nawet czasem tajlandzkich ;] Oczywiście uwielbiam Japonię za całokształt. Nie należę do fanek Yaoi... Oj co tu dużo pisać.. !
Miłego
hiroike- Liczba postów : 12
Data rejestracji : 21/04/2011
Witamy, witamy. Widzę, że forum powoli, bo powoli, ale się rozwija.
Kenpachi- Liczba postów : 41
Data rejestracji : 15/04/2011
Jeszcze mam pomysł na pare osób ;p.
Potem zostanie pozbyć się jednej i ruszamy na pełnej kurwie jak to mówią.
Myśle, że najlepiej byłoby coś po świętach zrobić, tylko jeszcze musze sie o pare rzeczy wypytać ^^.
Potem zostanie pozbyć się jednej i ruszamy na pełnej kurwie jak to mówią.
Myśle, że najlepiej byłoby coś po świętach zrobić, tylko jeszcze musze sie o pare rzeczy wypytać ^^.
Elo
Witam wszystkich, z tej strony Qadi ... Znają mnie ludzie z NB reszta mniej. Jak wielu moja przygoda z anime zaczęła sie od Dragon Balla. Potem w chwilach natchnienia szukałem różnych anime i tak oglądałem Death Note, Chobits, FM Alchemist, itp. Teraz oglądam głównie Bleacha który jest całkiem w porzo. I nie lubię Naruto:P Jednak moim głównym zainteresowaniem są karty Magic Te Gathering a anime to odskocznie
Qadi- Liczba postów : 20
Data rejestracji : 25/04/2011
Marian napisał:Wszyscy albo kiedyś chcieli, albo nadal chcą, albo będą chcieć wyprowadzić się do Japonii :p
Phih, nie tak znowu każdy ;] Wy się wyprowadzicie, a ja w Polsce będę kokosy zbijać ;x
A w efekcie i tak wszyscy będziemy autostrady budować u nas ^^'
Mało ambitne plany. Ja wybieram się na Kubę
Marq- Liczba postów : 32
Data rejestracji : 18/04/2011
Ja zapierdalam do Afganu, póki jest kogo tłuc^^.
Kenpachi- Liczba postów : 41
Data rejestracji : 15/04/2011
Ja tam zostaje w PL i co najwyżej wakacje w Japonii *w*.... Na stałe by zamieszkać tam to nie jest chyba zbyt dobry pomysł dla mnie .-. może kiedyś był taki plan, ale teraz jakoś nie widzę tego zbyt dobrze ;3
riku- Liczba postów : 14
Data rejestracji : 19/04/2011
Ja wybuduję sobie zamek w Norwegi albo kupię jakiś w Szwecji i będę zamykać w lochach wszystkich jak leci. Musi być też na tyle duży żeby podczas zabawy w chowanego samo przeszukanie pierwszych 50 pokoi trwało tydzień a uczestnicy będą musieli mieć GPS
Drub- Liczba postów : 10
Crash, 21 wiosenek na karku, kumpel Mariana, o lokacje nie pytajcie, bo w chuj daleko i jeszcze trochę, game designer/developer in training, w wolnym czasie lubię narysować jakiś pasek obrazujący naszą kochaną, pojebaną rzeczywistość.
I nie, nie lubię M&A. : D
I nie, nie lubię M&A. : D
Hmm... a fantastyka??? ( bo jak to też nie to nie wiem co ty tutaj robisz)
Marq- Liczba postów : 32
Dobra, w koncu kiedyś trzeba się przywitać. Nazywam się Damian, mam 17 lat. Anime interesuje się mniej więcej od lat 5. Mówiąc anime mam namyśli zwykłe serie, nie lubię yaoi itp.
Nuada- Liczba postów : 8
Data rejestracji : 20/11/2011
Monika lat 25, z Zielonej Góry.
Kolekcjonuję Dollfie (figure.fm/post/en/33808/Sweet+view.html, candyeyesgirls.pinger.pl/), zaczynam zbierać także figurki z anime.
Interesuję się Kulturą Japonii. Zwłaszcza życiem codziennym tego kraju. Nie pogardzę fantastyką.
Jeżdżę na konwenty. Czasem cosplay'uję (ostatni cosplay był w 2008)
Uwielbiam konsole. Jestem zagorzałą fanką starych Game Boy'ów i pixelozy.
znana jestem na kilku forach Japońskich/mangi i anime pod nickiem Sayomi
w wolnym czasie tańczę industrial i gram w mmorpg (Tera Online na eu serv) lub rpg.
zaręczona od 2 lat.
moim ulubionym rysownikiem jest Tony Taka, Kisaragi Gunma, Ken Akamatsu, Narumi Kakinouchi itp. itd.
ulubiony gatunek: soft ecchi, komedie, fantasy, paranormal
Kolekcjonuję Dollfie (figure.fm/post/en/33808/Sweet+view.html, candyeyesgirls.pinger.pl/), zaczynam zbierać także figurki z anime.
Interesuję się Kulturą Japonii. Zwłaszcza życiem codziennym tego kraju. Nie pogardzę fantastyką.
Jeżdżę na konwenty. Czasem cosplay'uję (ostatni cosplay był w 2008)
Uwielbiam konsole. Jestem zagorzałą fanką starych Game Boy'ów i pixelozy.
znana jestem na kilku forach Japońskich/mangi i anime pod nickiem Sayomi
w wolnym czasie tańczę industrial i gram w mmorpg (Tera Online na eu serv) lub rpg.
zaręczona od 2 lat.
moim ulubionym rysownikiem jest Tony Taka, Kisaragi Gunma, Ken Akamatsu, Narumi Kakinouchi itp. itd.
ulubiony gatunek: soft ecchi, komedie, fantasy, paranormal
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: