Przywitaj się
+10
hiroike
riku
Bajur
Slonce
Kamidoni
Marian
Drub
Kenpachi
Myr
Marq
14 posters
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Przywitaj się
ale nie wszyscy są z piekła.
Marq- Liczba postów : 32
Data rejestracji : 18/04/2011
Ja jestem Kenpachi/Fif-chan. Niepotrzebne skreślić . Ona jest niczym Antychryst z koncertu Tenacious D.
https://www.youtube.com/watch?v=MXlAxKjD22M macie linka w razie, jakby ktoś nie widział.
https://www.youtube.com/watch?v=MXlAxKjD22M macie linka w razie, jakby ktoś nie widział.
Ostatnio zmieniony przez Kenpachi dnia Wto Kwi 19, 2011 4:40 pm, w całości zmieniany 1 raz
Kenpachi- Liczba postów : 41
Data rejestracji : 15/04/2011
W sumie gdyby nie Marian, to ja już bym była na późnym etapie odcinania się od mangi i anime na rzecz fantastyki, ale jakoś tak wyszło, żeśmy sobie pogadali i skoro jest to coś innego niż jakieś słodkie marudzenie sobie nawzajem i yaoi, a przynajmniej taki jest plan, to można dać temu szanse. CO nie zmienia faktu, że jestem jawnie rozpijana!
Nie mój. Ale fakt że istnieje coś takiego jak AA to nie tajemnica.
Myr napisał:W sumie gdyby nie Marian, to ja już bym była na późnym etapie odcinania się od mangi i anime na rzecz fantastyki, ale jakoś tak wyszło, żeśmy sobie pogadali i skoro jest to coś innego niż jakieś słodkie marudzenie sobie nawzajem i yaoi, a przynajmniej taki jest plan, to można dać temu szanse. CO nie zmienia faktu, że jestem jawnie rozpijana!
Whoa, jestem wzruszony :c
Jezusie AA- anonimowy alkoholik
Jesus doznał oświecenia. ledwo się spuści ludzi z oczu, a już tworzą co chcą na tej Ziemi.
Tak to jest jak się mieszka w piekle.
Tak, przy czym zapraszacie ciągle mnie, który z "bulem" serca odmawia... D: Tak poza tym, to się nie ukrywacie jakoś, więc przynajmniej jedno A odpada ;P
Dobra, parę słów o mnie:
Jestem dość specyficznym typem człowieka, dla niektórych inteligentny, mądry, wygadany (bla, bla, bla), ale np. dla Mariana jestem po prostu wkurwiający... ^ ^ Z naszym kochanym Adminem znam się od podstawówki, anime zainteresowałem się chyba w 1, czy 2 podstawówki, jak był RTL 7, wiecie, DB, Sailor Moon, Rycerze Zodiaku czy inne zajebiste pozycje, potem przerwa...Powróciłem do tego właśnie mniej więcej jak Marian, nie wiem, na przełomie podstawówki i gimnazjum chyba, nie pamiętam ;/. Czytam również mangę Yaoi toleruję, ale jedynie w realnym życiu, w postaci sztuki to mnie odrzuca...Słucham dość różnych zespołów, od klasyki, Perfect, Budka Suflera, Lady Pank poprzez Myslovitz, Video po metal ;D"
Jak mnie poznać? jak na grupę dość wysoki, dość ciemne włosy, dłuższe, jak na faceta... Na DO siedziałem i czytałem książkę, potem grałem w W3 z grupą ;P
No, tyle o mnie, jak zwykle pewnie coś pominąłem, no cóż, bywa...
PS:
Tak, Dominiko, pamiętam Ciebie ^^
Dobra, parę słów o mnie:
Jestem dość specyficznym typem człowieka, dla niektórych inteligentny, mądry, wygadany (bla, bla, bla), ale np. dla Mariana jestem po prostu wkurwiający... ^ ^ Z naszym kochanym Adminem znam się od podstawówki, anime zainteresowałem się chyba w 1, czy 2 podstawówki, jak był RTL 7, wiecie, DB, Sailor Moon, Rycerze Zodiaku czy inne zajebiste pozycje, potem przerwa...Powróciłem do tego właśnie mniej więcej jak Marian, nie wiem, na przełomie podstawówki i gimnazjum chyba, nie pamiętam ;/. Czytam również mangę Yaoi toleruję, ale jedynie w realnym życiu, w postaci sztuki to mnie odrzuca...Słucham dość różnych zespołów, od klasyki, Perfect, Budka Suflera, Lady Pank poprzez Myslovitz, Video po metal ;D"
Jak mnie poznać? jak na grupę dość wysoki, dość ciemne włosy, dłuższe, jak na faceta... Na DO siedziałem i czytałem książkę, potem grałem w W3 z grupą ;P
No, tyle o mnie, jak zwykle pewnie coś pominąłem, no cóż, bywa...
PS:
Tak, Dominiko, pamiętam Ciebie ^^
Slonce- Liczba postów : 28
Data rejestracji : 17/04/2011
To brzmiało jakbyś napisał "z bułą serca" o_O
Zapomniałeś dodać, że z wyglądu jesteś podobny do Mariana bez brody Nie, żebym kogoś obrażała ^^' Co do muzyki, to i tak Mariana nie pobijemy w kwestii wyróżniania się i proponuję z góry przyjąć, że każdy prócz niego słucha rocka czy metalu ;< No i ja jeszcze rosyjskiego rocka i industrialu trochę
Zapomniałeś dodać, że z wyglądu jesteś podobny do Mariana bez brody Nie, żebym kogoś obrażała ^^' Co do muzyki, to i tak Mariana nie pobijemy w kwestii wyróżniania się i proponuję z góry przyjąć, że każdy prócz niego słucha rocka czy metalu ;< No i ja jeszcze rosyjskiego rocka i industrialu trochę
Hem, pora żebym i ja się przedstawił. Jestem Krzysiek i od jakiegoś już czasu interesuje się M&A. Nie obejrzałem Bóg wie ile serii, to przez Dominikę (mnie też znasz ) zacząłem oglądać anime. Wiadomo, że wcześniej się oglądało DB i to co leciało w tv, ale potem w gim zacząłem oglądać Naruto i potem poszło to dalej. Potem doszła jeszcze fantastyka a w szczególności universum Warhammera i Warhammeta 40k. Jeżeli chodzi o mój charakter to myślę, że sami się przekonacie.
A co do muzyki to ja to słucham nie tylko rock/metal ALE ostatnio tez rap i nawet muzyka klasyczna.
A co do muzyki to ja to słucham nie tylko rock/metal ALE ostatnio tez rap i nawet muzyka klasyczna.
Bajur- Liczba postów : 30
Riku desu .-.
Miło was wszystkich poznać ;3
Miło was wszystkich poznać ;3
riku- Liczba postów : 14
Data rejestracji : 19/04/2011
a tak poza tym jak zobaczycie człowieka wyglądającego jak lama, no to to właśnie słońce ewentualnie jak Kuzco http://images.fan-de-cinema.com/affiches/dessin_anime/kuzco_l_empereur_megalo,3.jpgSlonce napisał:
ja tam wiele mówić nie będę, może w trakcie wyjdzie co i jak. fazę SM, DB i innych pokemonów obowiązkowo przeszłam, potem przerwa również do 6 klasy, gdzie kuzynka przywiozła mi tomik hacka, naruto i FMA no i jakoś samo poszło. kocham wszystko co pochodzi z Japonii, nie tylko M&A ale również muzykę, kulturę i inne formy sztuki(literatura, film, malarstwo etc.). poza tym Azjaci są zajebiści <3
na pewno Japonia i wszystko co z nią związane to nie moje główne hobby, a jedno z, jednak wymieniać mi się nie chce no kocham historię i to muszę nadmienić. mangę czytam rzadko, najczęściej w naszym ulubionym dostawcy darmowych tomików aka empik, anime oglądam jak mam czas lub cholernie mnie zainteresuje. ^^
to chyba tyle, a nawet pewnie dla niektórych za dużo ;p ewentualnie w praniu wyjdzie, co tam w szatanie - Agacie siedzi. a właśnie - kirakora vel kora vel agata. ale ostatnia opcja grozi pobiciem was ze strony mej. tak na przyszłość
siema
PS piekło zajebista sprawa. też czesto odwiedzam high five to YOU, kamidoni ^^
Ostatnio zmieniony przez kirakora dnia Sro Kwi 20, 2011 10:43 am, w całości zmieniany 1 raz
Go??- Gość
Agato, wybacz kolokwializm, ale chyba zbyt rzadko mówię Ci spierdalaj... -.-
cześc riku może coś o sobie??
Slonce napisał: Agato, wybacz kolokwializm, ale chyba zbyt rzadko mówię Ci spierdalaj... -.-
a i wzajemnie, słoneczny chłopcze.
prawda w oczy kole, natury nie oszukasz, lama to lama i tyle ^^ nie ma co się obruszać i rzucać mięsem, no ale jak chcesz. zresztą takie rzeczy to na prywatnym polu raczej...
siema
Ostatnio zmieniony przez kirakora dnia Sro Kwi 20, 2011 10:42 am, w całości zmieniany 1 raz
Go??- Gość
Przeczytaj uważnie to, co napisałaś... Ja Twoje chore wymysły o lamach też uważam za coś, co możesz mówić TYLKO PRYWATNIE... Bo są chore, koniec kropka...
Slonce napisał: Agato, wybacz kolokwializm, ale chyba zbyt rzadko mówię Ci spierdalaj... -.-
Pow, jesteś już takim typem człowieka, którego 99% tekstów jest failem, ale tego sam bym się nie powstydził, ładne <3.
Slonce napisał: Przeczytaj uważnie to, co napisałaś... Ja Twoje chore wymysły o lamach też uważam za coś, co możesz mówić TYLKO PRYWATNIE... Bo są chore, koniec kropka...
to nie wymysły, a żarty. no i jak lama jest np. przeziębiona, to jest chora, ale tak ogólnie to nie, całkiem zdrowe i spoko zwierzęta. skoro ci to tak niezmiernie przeszkadza, to nie będę więcej o tym mówić, drogi panie. to że Ci brak dystansu do siebie to inna sprawa, twoja sprawa. a jak chcesz o tym porozmawiać koniecznie to na prywatnym gruncie.
eot.
siema
Go??- Gość
Hmm... coś o mnie? .-.
Tak więc od jakiś 3 lat jestem fanką A&M.... choć zaczeło się to nie pozornie muszę przyznać ;3
Nie wyobrażam sobie również życia bez jrocka...
O charakterze swoim nic nie napiszę, bo to sami musicie rozwikłać .-.
I no... słucham głównie visual kei i emo core... ale i również metalu jak i gothic'u.
Uwielbiam Japonię i w sumie lubię oglądać Azjatyckie dramy... (Japońskie, Koreańskie)
Jako dziecko miałam dziwny plan na przyszłość... by się wyprowadzić do Japoni i tam zostać sławnym mangatą O_O
Tak więc od jakiś 3 lat jestem fanką A&M.... choć zaczeło się to nie pozornie muszę przyznać ;3
Nie wyobrażam sobie również życia bez jrocka...
O charakterze swoim nic nie napiszę, bo to sami musicie rozwikłać .-.
I no... słucham głównie visual kei i emo core... ale i również metalu jak i gothic'u.
Uwielbiam Japonię i w sumie lubię oglądać Azjatyckie dramy... (Japońskie, Koreańskie)
Jako dziecko miałam dziwny plan na przyszłość... by się wyprowadzić do Japoni i tam zostać sławnym mangatą O_O
riku- Liczba postów : 14
Data rejestracji : 19/04/2011
Wszyscy albo kiedyś chcieli, albo nadal chcą, albo będą chcieć wyprowadzić się do Japonii :p
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: